Hidde van der Kluit winnaar eerste Nieuwegein Quiz

Hidde van der Kluit winnaar eerste Nieuwegein Quiz

Bijna veertig deelnemers gingen donderdag 15 september in het Anna van Rijn College de strijd met elkaar aan tijdens de eerste editie van De Nieuwegein Quiz. Presentator René Hansen voelde hen middels veertig voorronde- en achttien finalevragen aan de tand. Alles wat met Nieuwegein te maken had, heeft of gaat hebben, kwam voorbij. Na een spannende strijd trok finalist Hidde van der Kluit aan het langste eind.
In de voorronde konden de deelnemers nog op elkaar leunen. Als duo’s zaten zij ouderwets in de schoolbanken. Na een korte pauze, waarin de hersenen even konden ontspannen, mochten de drie beste duo’s naar de finale. Daar ging het zestal individueel verder. Na elke finaleronde vielen twee deelnemers af. Uiteindelijk ging het tussen Van der Kluit en Evelien van Linge.
Ondanks dat er heel wat hobbels genomen moesten worden voor deze eerste quiz gespeeld kon worden was het een ontzettend leuke avond. We kregen heel veel enthousiaste en positieve reacties van de deelnemers. Een groot aantal van hen merkte op dat zij hopen dat er een vervolg komt. 

Schuiven naar boven